Sådan kan du bruge dine vægge i din indretning

Dette indhold er sponseret

 

Når du skal indrette dit hjem, handler det ikke bare om, hvilke møbler du vælger, og hvor de skal stå henne. Der er nemlig mange flere lag til indretning, hvis du vil skabe en indbydende og sammenhængende indretning. Du kan f.eks. udnytte dine vægge langt mere, end du måske lige tror. Du kan gøre mange ting ved dine vægge, som kan være med til at give et rum mere liv og karakter.

 

Skab plads på dine vægge ved hjælp af hylder

 

Når du hænger hylder på dine vægge, kan det først og fremmest give noget fylde til nogle ellers bare vægge. Derudover er det en praktisk løsning, fordi du får lidt ekstra plads til nips, bøger, billeder og den slags. Du kan finde rigtig mange forskellige hylder, så det er bare at finde nogle, der passer til din indretningsstil.

 

Udsmyk dine vægge med wallstickers

 

Med wallstickers kan du give dine vægge en anderledes udsmykning, som er nem at udskifte, når du trænger til noget forandring. Wallstickers kan være med til at sætte prikken over i’et i et rum. Hvis du føler, at der mangler noget i et rum, kan det være en rigtig god tilføjelse. Der findes mange wallstickers, som du kan finde rundt omkring i diverse forretninger. Hvis ikke du kan finde nogle, der falder i din smag, kan du springe ud i at lave dem selv. Med en skæreplotter kan du nemt lave dine egne wallstickers.

 

Lav en inspirerende billedvæg

 

Det kan give rigtig meget til din indretning, hvis du bruger plakater på dine vægge. Hvis du savner farve i din indretning, men alligevel er lidt bange for farver, er plakater en rigtig god løsning. Du kan nemlig nemt få et pop af farve med en plakat. Hvis én plakat ikke er nok, kan du lave en hel billedvæg med plakater.

Be the first to comment

Leave a Reply