Skal du have lagt nyt tag?

Er det tid til at få lagt nyt tag på din bolig? Så bør du overveje ståltag. Et ståltag har rigtig mange fordele, som du helt sikkert vil nyde. Blandt andet er det billigere end andre tagtyper, da det er meget lettere at montere. Pladerne er større og kræver derfor ikke lige så lang monteringstid som andre tagtyper. Men dette er langt fra den eneste fordel, der findes også mange andre.

Derfor skal du vælge et ståltag

Først og fremmest bør du vælge et ståltag, fordi det som nævnt er billigere på grund af den lette montering. Men en anden årsag er, at ståltaget rent faktisk blot kan monteres ovenpå dit nuværende tag, hvis du ønsker det. Så kommer det gamle tag blot til at fungere som undertag. Dette betyder, at du vil spare endnu flere penge, da det gamle så ikke skal rives ned. Samtidig vil det også komme til at være ekstra lydisolerende, så det ikke larmer ved for eksempel store regnbyger. Der findes også udgaver af ståltag med en glat overflade, der betyder, at mos og alger ikke har mulighed for at gro på taget, fordi der ganske enkelt ikke er noget, det kan sidde fast i.

Få netop det du ønsker

Du har fri mulighed for at vælge netop den type af ståltag, som du ønsker, og hvilken farve, du ønsker, det skal være i. Stålplader fås både som det, der kaldes standardplader og fixmålplader. Det første er plader på standardmål, som masseproduceres. Det sidste er plader lavet på special mål, så de passer perfekt til netop dit tag. Det betyder, at du har mulighed for at bruge ståltag til lige det, du ønsker. Om det skal være taget på dit hus eller på et skur i haven, er helt lige meget, da du har fri mulighed for at tilpasse det.

 

Dette indhold er sponseret.

Be the first to comment

Leave a Reply