Det skal du bruge din weekend på

Kender du det med, at du normalt suser rundt for at nå alt det, du har på programmet, og lige så snart du så har en fri weekend, ved du ikke, hvad du skal lave? Hvis du har en weekend, hvor der ikke er nogle aftaler eller gøremål i kalenderen, har du tid til alt det, som du normalt aldrig når.

 

Ryd ud i dit klædeskab

Er det også en af de slags opgaver, som du helst udskyder rigtig længe? Hvis du i længere tid har gået og kigget på dit rodede klædeskab, der trænger til en kærlig hånd, kunne det være i denne weekend, at du får gjort noget ved det. Det er ikke en af de fedeste opgaver, men til gengæld er det virkelig fedt bagefter. Du kan starte med at tage alt ud af dit skab, sortere i det og derefter lægge det fint på plads igen.

 

Shop nyt sexlegetøj

Savner du, at tingene bliver piftet lidt op på soveværelset? Så kan du hive noget tid ud af din weekend til at shoppe nyt sexlegetøj. Hvis du har en partner, kan det være sjovt at kigge sammen på alt det, der findes. Ellers er det også rigtig spændende at kigge på det alene, så det kan du sagtens få noget tid til at gå med.

 

Lav en aftale med din veninde

Du kender garanteret det med, at det kan være rigtig svært at finde en dag med dine veninder, fordi I begge har hver jeres travle hverdag. Hvis du har en veninde, som du ikke har set længe, kan du prøve at invitere hende ud på en kop kaffe eller frokost i denne weekend. Det kunne jo være, at du var heldig og at hun også har en fri weekend lige præcis i denne uge.

Dette indhold er sponseret.

Be the first to comment

Leave a Reply