iPhone 11 Pro Max: Året julegaveidé

Julen står efterhånden snart for døren, og det betyder, at vi skal finde vores kreative side frem – både ift. gaver vi ønsker os, men også til dem vi skal give noget personligt.

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal købe til dine kære, eller hvad du bør skrive øverst på ønskesedlen i år, kan du med fordel overveje Apples nyeste model af de populære iPhones, nemlig den nye iPhone 11 Pro Max, der spås at ligge under rigtig mange juletræer herhjemme i år.

Bliv klogere på den nyeste dreng i klassen i denne artikel, hvor vi går i dybden med, hvad du kan forvente af herligheder.

iPhone 11 Pro Max viser gode takter indtil videre

Apple har i de seneste år haft sværere ved at holde dampen oppe og fortsætte iPhonens sejrstogt med de imponerende salgstal, man tidligere har set. Derfor har der fra eksperternes side været spænding omkring, hvorvidt den nye iPhone har kunnet ændre på denne udvikling og endnu engang med syvtommersøm slå fast, at Apple fortsat er ”the one to beat”, når det kommer til smartphones.

Indtil videre lader det til at være tilfældet. Selvom man ikke har nogen specifikke salgstal for den nye model, kan man på antallet af OLED-skærme, som Apple har modtaget til produktion, få et fingerpeg om, hvilken vej vinden blæser.

Og det tal lyder på i alt 10 millioner stk. i september, hvilket ligger godt og vel 40% over det antal, analytikere havde forventet. Altså en meget pæn volumen og en indikation om, at der er damp i kedlerne, og at iPhone 11 Pro Max sandsynligvis bliver en yndet julegave i år.

Lang batterilevetid, bedre skærm og trådløs opladning

Men hvad kan du så forvente, hvis du skulle være så heldig at få en hård pakke indeholdende den nye iPhone? Det korte svar er en lang række fede features og en iPhone, der bare er bedre end forgængeren på langt de fleste punkter.

Det lidt længere svar har vi desværre ikke plads til i denne artikel, men heldigvis kan du læse mere om iPhone 11 Pro Max på nettet, hvor du også kan finde info om pris, specs mv.

Du kan endnu engang vælge mellem 64, 256 og 512 GB, og ift. farver er frit slag blandt Midnight Green, Space Grey, Guld og Sølv.

Nedenfor har vi samlet nogle af de vigtigste funktioner/egenskaber for den nye model:

  • 6,5” Super Retina XDR-display med TrueTone
  • Den længste batterilevetid for iPhone nogensinde
  • Wi-Fi 6
  • Trådløs samt hurtig opladning
  • IP68-beskyttelse.

Der er altså tale om et rent slaraffenland af teknik og fede features, de færreste vil brokke sig over. Du kan som nævnt læse mere på YouSee.dk ovenfor, hvor du også kan købe modellen med et tilhørende abonnement. YouSee har både mulighed for at splitte prisen op i 12 eller 24 små bidder eller at betale hele beløbet med det samme. Så er der ingen undskyldning for ikke at kunne finde et sted at købe årets julegave.

Dette indhold er sponseret.

Be the first to comment

Leave a Reply