Brand i daginstitutionen Fresiahaven

OPDATERET KL. 19.00: Der er fundet en løsning, så alle vuggestue- og børnehavebørn fra Fresiahaven i morgen mandag kan møde ind til sædvanlig tid i SFO’en på Tim Skole. Personale fra Fresiahaven vil være i SFO’en.

Daginstitutionen Fresiahaven i Tim brænder. Godt kl. 18.00 søndag eftermiddag er branden stadig i gang, og det er derfor ikke muligt at danne sig et overblik over omfanget. Sikkert er det, at daginstitutionen ikke kan bruges af de børnehave- og vuggestuebørn, der normalt bruger den til daglig. Ledelsen er ved at finde en løsning for børnene.

– Politiet er til stede og brandvæsnet er ved at få kontrol over branden. Der er dog ingen tvivl om, at institutionen er for medtaget til, at børnene kan bruge den. Derfor er vi lige nu ved at finde en løsning, siger fagchef for Dagtilbud og Undervisning, Flemming Nielsen.

Fresiahaven er en integreret institution med både vuggestue og børnehave. Vuggestuen har plads til 10 børn, mens der kan være 56 børn i børnehaven. Der er på nuværende tidspunkt ikke fastslået nogen årsag til branden.

Forældrene, til børn der går i daginstitutionen, vil i løbet af søndag aften modtage en besked på MinInstitution, hvor der vil være yderligere informationer.

Be the first to comment

Leave a Reply