Ledelse i den digitale tidsalder – er du og dine medarbejdere klar?

VIA University College EVU

Vejen til succes i den digitale tidsalder kræver, at du har indsigt, vision og ledelsesmæssig handlekraft. Den digitale transformation rammer de fleste organisationer med krav om innovation og styrkede værditilbud til kunder og borgere. Denne bevægelse – eller transformation – kalder typisk på en høj grad af ledelsesmæssig involvering, nye strategier og forretningsmodeller samt nye kompetencer. I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på transformation og implementering af digitale strategier.

Læs artiklen Digitalisering smelter det organisatoriske isbjerg

Artikel
Digitalisering smelter det organisatoriske isbjerg

Det er ikke klimaforandringerne, der er synderen her, men derimod digitaliseringen af de organisatoriske processer og den stadig stigende brug af IT i vores organisationer. Brugen af IT er ikke nyt for vores organisationer. Men systemerne har udviklet sig og er i gang med at transformere organisationerne til et nyt stadie ifølge lektor Kean Sørensen.

Vi er nemlig begyndt at kunne måle og veje medarbejdernes adfærd – og dermed organisationskulturen. Men hvilken betydning har det, og hvordan skal du som leder bruge måling af adfærd? Det kan du blive klogere på i denne artikel.
Læs artiklen

Be the first to comment

Leave a Reply