To mænd fremstilles i grundlovsforhør sigtet for manddrab

To mænd fremstilles i dag i grundlovsforhør i Retten i Herning kl. 13.00. De er sigtet for drabet på den 47-årige mand, der søndag blev fundet død i et skovområde ved Borris.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog søndag den 24. februar anmeldelse om, at en mand var fundet død i et skovområde udenfor Borris i Ringkøbing-Skjern Kommune. Afdøde blev identificeret som en 47-årig mand fra lokalområdet. Omstændigheder på findestedet gjorde at dødsfaldet blev vurderet som mistænkeligt, og der blev derfor iværksat efterforskning og herunder undersøgelser med kriminalteknikere, retsmedicinere mv. Ved obduktion mandag den 25. februar blev det konstateret, at afdøde var påført flere hovedtraumer.

En intensiv efterforskning førte til, at der i nat kl. 4.15 blev anholdt en 38-årig mand og kl. 8.20 en 31-årig mand. Begge anholdte er bekendte til afdøde.

De anholdte er sigtet for manddrab efter straffelovens § 237. De fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Herning kl. 13.00 med krav om varetægtsfængsling. Retsmødet vil blive begæret holdt for lukkede døre.

Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen til pressen for nuværende.

Be the first to comment

Leave a Reply