RINGKØBING IF NUPPEDE ENDNU EN ET-MÅLS-SEJR

Foto: Henrik Olesen

”Det var ikke kønt, men det var godt nok vigtigt.”

Ja, Nikolaj Pape Sørensen ramte hovedet på sømmet kort efter dagens 3-2 sejr mod Tarup-Paarup.

For det var ikke kønt spil, Ringkøbing IF leverede på Fyn i dag, men sejren kom i hus takket være to hurtige scoringer i begge halvlege og en dødbold til sidst i kampen.

Allerede efter to minutter bragte Ringkøbing IF sig nemlig foran, da et fladt indlæg fra Mikkel Kjeldstrup strøg hele vejen hen til bagerste stolpe, hvor Kenenth Lund kunne prikke sit første sæsonmål i nettet.

Herefter tikkede Ringkøbing IF ud af de første 45 minutter, men holdet kunne gå til pausen foran 1-0. Det kunne man dog takke Mads Petersen for, der i slutningen af halvlegen hev et par store redninger ud af ærmet.

Efter en lille røffel i pausen kom holdet igen godt ud, og endnu engang resulterede det sig i en scoring. Marcos Ugarte kom fornemt fri i feltet efter en god forfinte, sendte en forkølet afslutning forbi mål, som endte på baglinjen ved Kenenth Lund. Han spillede bolden tilbage til Jacob Sandal, der fjernede to forsvarsspiller med en god skudfinte og til sidst kanonerede bolden over i det lange hjørne.

Kort efter havde Jonas Magnussen muligheden for at udbygge føringen yderligere, men afslutningen sad lige på keeperen, og i stedet kom værterne tilbage på et par gode minutter.

Efter 67 minutter endte en Tarup-Paarup kontra med en reducering, da en angrebsspiller stod helt fri foran mål, og to minutter senere sov Ringkøbing IF på et hjørnespark, der blev taget kort og sendt ind på den forreste stolpe, hvor den blev headet ind.

Ringkøbing IF svarede dog fornemt igen en håndfuld minutter senere. Et indadskruet frispark fra Dennis Juelsgård endte i maven på målmanden, der ikke fik grebet bolden, og så kunne Anders Vestergaard Larsen nemt sparke bolden i nettet til 3-2.

I slutfasen pressede værterne på, og en enkelt afslutning kyssede også den ene stolpe i overtiden, men Ringkøbing IF havde de berømte marginaler på sin side og kunne rejse hjem med tre point i bagagen.

Med sejren hopper Ringkøbing IF op på en 7. plads, og skal i næste uge en tur til Kjellerup, hvor rækkens bundprop venter.

Skrevet af Thomas W. Lauridsen

Be the first to comment

Leave a Reply