RINGKØBING IF FASTANSÆTTER PR-ANSVARLIG

Foto: Henrik Olesen

Ringkøbing IF har lavet en aftale med 25-årige Thomas Wolfram Lauridsen, hvilket betyder, at manden der i en årrække har taget sig af klubbens sociale medier vil blive fastansat fra 1. august.

Aftalen med Thomas Wolfram Lauridsen betyder, at Ringkøbing IF fortsat vil være førende på diverse platforme, og derudover venter også et større fokus på klubbens sponsorer for Thomas Wolfram Lauridsen.

”Vi er rigtig glade for, at Thomas har sagt ja til jobbet i klubben. Thomas er en udadvendt og vellidt person, der har et hjerte der brænder for RIF, også for det der ligger udenfor banen. Han vil helt sikkert kunne løfte vores kommercielle arbejde til et højere niveau. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde. ” fortæller RIF Elites formand, Finn Juhl.

Thomas Wolfram Lauridsen er en velbeskrevet størrelse i og omkring Ringkøbing IF.

Han har nærmest indtaget klubben intravenøst via Lauridsen-klanen, hvor storebrødre på banen og faderen i klubhuset i mange sæsoner har været bærende kræfter.

Selv var han en talentfuld – og lidt temperamentsfuld – spiller, der dog heldigvis også fandt en passion i at opbygge hele fortællingen om Ringkøbing IF til et større publikum.

”For mig er det lidt af et drømmejob,” forklarer Thomas Wolfram Lauridsen. ”I de seneste par år har jeg stået for de sociale medier, hjemmesiden og kommenteret live fra 2. Divisions udebanekampe, og jeg glæder mig utrolig meget til at kunne fordybe mig endnu mere i det. Der er så mange gode historier i klubben, og nu er der mere tid til at vi sammen kan få bragt dem ud i offentligheden.”

Aftalen indebærer som sagt også et større fokus på klubbens sponsorer, og det bliver der også set frem til.

”Det bliver spændende at få en ekstra kasket på. Vi har mange gode sponsorer i klubben, der alle løfter i et vestjysk fælleskab, og jeg ser meget frem til at arbejde tættere sammen med hver og en. Det kan kun blive godt,” siger Thomas Wolfram Lauridsen med et smil på læben.

Be the first to comment

Leave a Reply