ÅBENT HUS I AARHUS OG KØBENHAVN

SIKKER TRAFIK Skolepatrulje og færdselsbetjent ved Marie Mørks Skole i Hillerød

Så nærmer tiden sig endnu engang, hvor ansøgningen skal sendes af sted, hvis du drømmer om en karriere i politiet. Den 1. august er der ansøgningsfrist til politiets basisuddannelse.

Måske har du allerede ansøgningen skrevet og klar til at blive skudt afsted. Men er formen der? Kan du tage det nødvendige antal kropshævninger? Kan du springe langt nok? Er du hurtig nok på fødderne? Det har du mulighed for at afprøve, når vi i august inviterer til åbent hus på Sjælland og i Jylland.

AARHUS
Søndag den 13. august kl. 10.00-14.00.
Vejlby Risskov Hallen, Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov.
Tilmeld dig på www.politiskolen.dk/jobbet/moed-politiet

KØBENHAVN
Lørdag den 19. august kl. 10.00-14.00.
Politiskolen, Jonstrupvej 240, 2750 Ballerup.
Tilmeld dig på www.politiskolen.dk/jobbet/moed-politiet

Den gode politibetjent er dog ikke kun stærk, adræt og hurtig, men besidder også de rette personlige kompetencer, samarbejdsevner og boglige kunnen. Derfor kan du på disse to dage også stifte bekendtskab med de ikke-fysiske elementer af optagelsesprøven.

Det er ikke et krav for deltagelse til åbent hus, at du har søgt ind på 1. august-fristen. Alle er velkomne, uanset hvornår du planlægger at søge ind, eller om du gerne vil være politibetjent eller politikadet.

Læs mere om politiets optagelseskrav og ansøg på www.politiskolen.dk

// Politi

ÅBENT HUS I AARHUS OG KØBENHAVNSå nærmer tiden sig endnu engang, hvor ansøgningen skal sendes af sted, hvis du drømmer om en karriere i politiet. Den 1. august er der ansøgningsfrist til politiets basisuddannelse. Måske har du allerede ansøgningen skrevet og klar til at blive skudt afsted. Men er formen der? Kan du tage det nødvendige antal kropshævninger? Kan du springe langt nok? Er du hurtig nok på fødderne? Det har du mulighed for at afprøve, når vi i august inviterer til åbent hus på Sjælland og i Jylland.AARHUSSøndag den 13. august kl. 10.00-14.00.Vejlby Risskov Hallen, Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov.Tilmeld dig på www.politiskolen.dk/jobbet/moed-politietKØBENHAVNLørdag den 19. august kl. 10.00-14.00.Politiskolen, Jonstrupvej 240, 2750 Ballerup.Tilmeld dig på www.politiskolen.dk/jobbet/moed-politietDen gode politibetjent er dog ikke kun stærk, adræt og hurtig, men besidder også de rette personlige kompetencer, samarbejdsevner og boglige kunnen. Derfor kan du på disse to dage også stifte bekendtskab med de ikke-fysiske elementer af optagelsesprøven.Det er ikke et krav for deltagelse til åbent hus, at du har søgt ind på 1. august-fristen. Alle er velkomne, uanset hvornår du planlægger at søge ind, eller om du gerne vil være politibetjent eller politikadet.Læs mere om politiets optagelseskrav og ansøg på www.politiskolen.dk// Politi

Opslået af Politi på 17. juli 2017

Be the first to comment

Leave a Reply